Opera Diabolica

Megálmodtad a jövőt, vagy egy szellem jeges szorítására ébredtél? Esetleg túl jól sikerült a démonidézés a haverokkal, vagy elraboltak az 'ufók'? Írd meg a történetedet. Lehet ijesztő, tanulságos, elgondolkodtató vagy csak szórakoztató, a lényeg hogy legyen ’természetfeletti’, ’megmagyarázhatatlan’, misztikus vagy spirituális.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Címkék

A démon

Nayah 2009.07.16. 15:37

Reinkarnációs terápiát végeztem egy tanítványomnak, aki egy kedves, elég csendes fiatal lány volt akkoriban. Látszólag nem volt semmi problémája, a meditációit is csak azért csináltuk, mert éppen erről tanult, és át akarta élni, hogy jobban megértse.

 

Minden menetrend szerint zajlott, gyakorlott volt a relaxációs technikákban, jól 'látott', majd eljutott egy előző életébe, ahol fiatal lány volt, szinte még gyerek, amikor árván maradt. A helyet nem tudta megmondani, ahol élt, csak azt, hogy egy erdőben bolyong. Később megtalálta egy nő, aki elvitte magához, ahol ezután több lánnyal, nővel élt együtt,akik szerelmi kapcsolatban is álltak egymással, démonidézéseket és véres szertartásokat végeztek férfiakon. Csoportjukba befogadták a lányt is, és a saját nevelési elveik és hitük szerint nevelték. (Jelenlegi életére is áthozott onnan valamit. Véráldozatokat azért nem csinált, de biszexuális érdeklődésű volt.)

A reinkarnációs terápia egyik részében az illető átéli a halálát, majd jobb esetben utána egy köztes létbe kerül, ahol visszatekinthet az előző inkarnációjára, elemezheti, megnézheti, mit tanult belőle stb... Ez a lány azonban csapdába esett. Amikor megtörtént abban az életében a halála, egy olyan helyre került, ahol egy démon volt mellette, és nem engedte továbblépni. Nem tudott elszakadni tőle, félt is, de vonzónak is találta, mert hatalmat kapott általa. Illetve ő úgy gondolta, hogy ez valami jó üzlet, hiszen abban az életében is mellette volt, és segítette.

A lány kezdett megijedni, mert ebben az életében látszólag semmi kapcsolata nem volt vele, mégsem tudott szabadulni tőle. Rájött, hogy bár nem tudott róla, a lény eddig is mellette volt. Minél jobban megijedt és kapálózott, annál inkább hatalmába kerítette a démon. Amikor elkezdtem visszafelé vezetni a jelenlegi élete felé, folyamatosan jött vele, hogy végre felszínre kerülhessen az árnyékból. A lány félelme pedig csak segítette ebben.

Már kb.1 órája próbáltuk levakarni, mert a félelem és a hatalom ígérete fenntartotta a kapcsolatot. Végül a lánynak sikerült megértenie, hogy szeresse ezt a lényt, lássa meg a valódi lényegét, azt, ahogyan kapaszkodik belé, mint egy elveszett gyerek, és hogy a lénynek nagyobb szüksége van rá, mint neki a démonra. Amikor erre rájött, ő engedte el a démont, hiszen a kapcsolat kettőjüktől függött, mint egy szimbiózis.

A terápia végeztével a lány kezdte magát jobban érezni. Végül ebben az életében is nőkkel vette körbe magát, csak már nem a halál foglalkoztatta, hanem a születés és az anyaság. 

 

 

Címkék: halál reinkarnáció démon születés áldozat nayah

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operadiabolica.blog.hu/api/trackback/id/tr551249546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása